Startside Op Feedback Indhold

Wissam

 

 

 

 

Arbejdsgiver

Butiksservice

Nyheder og presse

    

Odense Kommune

AF - Fyn

 

 

 

 

Uddannelsernes- og Fagenes Dage 22. og 23. oktober 2003.

Du vælger selv - hvordan dit liv skal leves!

Interview med Wissam:

Wissam

»Det er hårdt men sjovt«

Wissam Freijeh, 22 år, gift og med palæstinensisk baggrund. Han er i lære som klejnsmed, mens hans kone er startet på uddannelse til pædagog efter sommerferien. Han har blandt andet være med til at lave de metalafspærringer, som blev brugt i sommerens Post Danmark cykelløb.

- Det er ikke sjovt at være på kontanthjælp, for man får hele tiden breve fra kommunen. Jeg følte, at jeg bliver kontrolleret hele tiden, og jeg blev bare sat i gang med noget, som jeg ikke selv havde bestemt fortæller Wissam.

Han har nu været i gang i 1 ½ år som klejnsmedelærling. Han har en kombinationsstilling , hvor han noget af tiden har været på metalværkstedet på Odense Produktionsskole. Her deltog han også i Pro Erhverv, hvor han var 2 dage om ugen på Teknisk skole, hvor han fik indhentet nogle af sine skolekundskaber. Nu er han hos smedefirmaet Børge V. Jensen, hvor han skal være det næste års tid.

- Jeg kan godt lide mit job, for her kan jeg se, at det jeg laver kan bruges. Det er til tider hårdt arbejde, men det er også sjovt. Jeg er stolt over at tjene mine egne penge, og så får jeg trods alt også mere end på kontanthjælp oplyser Wissam.

Wissam lærer traditionelt smedehåndværk, og han laver alle mulige forskellige ting. Det spænder fra vinduesrammer over holdere til standere ved lyskryds til blomstergitre. Han har mange svejseopgaver, og de bliver udført rigtig godt, oplyser hans mester.

Til forside -uddannelsernes og Fagenes Dage.

 
Telefon til Job- og Vejledningsbutikken... 65 51 63 90
Send e-mail til  edo@odense.dk med spørgsmål til Job- og Vejledningsbutikken..
Send e-mail til steen@odense.dk med spørgsmål eller kommentarer til Job- og vejledningsbutikkens websted.